De ce Internetul meu este lent?

De ce Internetul meu este lent

Toată lumea întâlnește internetul din când în când, dar există întotdeauna motive pentru care întâmpinați astfel de probleme. Problemele legate de internet sunt frecvente pentru toate dispozitivele, iar internetul lent nu ajută prea mult, deoarece suferința pe internet este mai bună atunci când este netedă. Este normal ca toată lumea să obțină un plan de abonament care să corespundă tuturor cerințelor, dar de ce nu este încă suficient. Iată câteva motive obișnuite pentru care vă confruntați cu internet lent în rețeaua dvs.

Amplasarea routerului.

Nu este cel mai ciudat lucru de știut, dar nu toată lumea știe unde routerul va avea cele mai bune performanțe. Așezarea routerului într-un loc nepotrivit care nu acoperă întregul loc sau este restricționată de pereți etc. vă va face internetul lent.

Router vechi sau învechit.

Este firesc ca hardware-ul sau gadget-urile vechi să nu poată funcționa bine în comparație cu produsele noi sau cele mai noi. Același lucru este valabil și pentru routere și în cazul în care ați folosit același router de prea mult timp și vă confruntați cu internet lent, este timpul să cumpărați unul nou.

Planuri de internet ieftine / lente

În timp ce obținem un plan pentru acasă, uneori trecem cu vederea numărul de utilizatori posibili și decidem să ne îndreptăm spre un buget. Planurile mai ieftine sunt economice, dar vin cu o lățime de bandă mai mică și cu unii utilizatori conectați la acesta, viteza internetului scade drastic.

Supraaglomerarea sau traficul.

S-ar putea să vă confruntați cu un interes lent, deoarece există alte persoane care folosesc aceeași rețea ca dvs. Cu cât sunt mai mulți utilizatori din aceeași rețea, cu atât internetul devine mai lent pentru persoane.

Aplicații de fundal

În timp ce folosim smartphone-uri sau computere, trecem cu vederea sarcinile de fundal și aplicațiile care rulează. Uneori, aceste activități, servicii sau aplicații rulează în fundal, aspirând tot internetul fără ca dvs. să știți. Acesta degradează viteza internetului pentru munca dvs. reală, în timp ce internetul dvs. este încă consumat.

Routerul nu este conectat corect

Din tot ce este posibil routerul este sursa tuturor, deci asigurați-vă că routerul este configurat corect.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *