5 extensii Google Chrome pentru a face capturi de ecran

extensii Google Chrome

A captură de ecran Unde captură de ecran este o imagine al cărei conținut este acela care a fost afișat la un moment dat pe un dispozitiv de afișare, cum ar fi un ecran de computer. Uneori poate fi foarte util să se creeze un ecran (formă abreviată) pentru, de exemplu, a ilustra utilizarea software-ului sau a explica funcționarea acestuia sub forma unui model. Captura de ecran este, de asemenea, foarte populară printre bloggeri atunci când doresc să-și înfrumusețeze articolele cu imagini.

Există multe programe software care vă permit să creați o captură de ecran rapid și ușor, chiar și Windows include această funcție în mod implicit, dar astăzi vă voi arăta Top 5 extensii pentru a face capturi de ecran grozave din browserul dvs. Google Chrome.

Conţinut

Fireshot – capturi de ecran web

Lovitură de foc vă permite să capturați conținutul vizibil al unei file, al unei părți a paginii web sau al întregii pagini ca imagine PNG sau JPG. Foarte ușor de utilizat, această extensie vă va permite să modificați imaginea capturată după cum credeți de cuviință înainte de a o salva ca imagine PNG sau chiar în format PDF.

Captură de ecran minunată

Cu Captură de ecran minunată, capturați o pagină întreagă sau doar o parte cu un singur clic. Adnotă totul cu dreptunghiuri, cercuri, săgeți, linii sau text. Utilizați radiera pentru a modifica sau a ascunde informații. Încărcați pentru a partaja.

Lightshot Lightshot (instrument de capturare a ecranului)

LightShot este un instrument pentru a face cu ușurință capturi de ecran ale întregii zone selectate. Pur și simplu apăsați pictograma LightShot inclusă pe bara de instrumente, apoi alegeți regiunea de capturat și faceți clic pe Salvare sau Descărcare. Dacă ați încărcat, veți primi instantaneu un link către captura de ecran pe care tocmai ați încărcat-o.

Captură de ecran

Captură de ecran este o extensie simplă și rapidă pentru a captura o întreagă pagină web sau doar o zonă de selecție. În comparație cu alte extensii, aceasta este locală (nu este necesară conexiune la internet) și, prin urmare, nu trimite date către un server la distanță.

Captură de ecran Ușoară

Pur și simplu capturați și adnotați folosind cercuri, dreptunghiuri, linii sau săgeți și încărcați imaginea finală pentru a o partaja prietenilor dvs. Rapid și ușor de utilizat, Captură de ecran Ușoară vă va permite în același timp să copiați imaginea în clipboard și apoi să o lipiți într-un e-mail pentru a o trimite.

Nu ezitați să ne lăsați să descoperim alții sau de ce nu propriile extensii pentru Google Chrome lăsând un scurt comentariu sub acest articol.

Cum fac o captură de ecran în Chrome, Firefox sau Edge?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *