Cum să blochezi reclamele pe Twitch în 2024?

blochezi reclamele pe Twitch

TIC nervos este o platformă de streaming de mare succes. După cum vă puteți imagina, în timpul unui stream, fiecare moment este important. Din păcate, uneori se întâmplă ca un flux să fie întrerupt de o reclamă. Și asta, utilizatorii nu îl apreciază. Din fericire, este posibil blocați reclamele Twitch. Tot ce trebuie să faceți este să obțineți o extensie de browser web ca Ad-Block video pentru Twitch.

Conţinut

O extensie gratuită pentru browserul dvs. web

Pentru blocați reclamele din Twitch, Adblock și blocarele tip companie nu sunt întotdeauna eficiente. Deci, cel mai bun mod este să instalați o extensie de browser web specializată care vă va ajuta în acest sens.

Ce este mai bun decât un flux fără reclame? Dacă doriți să vă bucurați de cea mai bună experiență posibilă pe Twitch, vă sugerăm să utilizați o extensie care vă permite blocați reclamele deranjant al platformei de streaming. Dintre toate cele existente pe piață, alegerea noastră a căzut pe Video Ad-Block For Twitch.

Video Ad-Block pentru Twitch este o extensie disponibilă pentru browserele Chrome și Firefox. Și, spre deosebire de majoritatea agenților de blocare a reclamelor, acesta chiar funcționează și vă va ajuta blocați reclamele pe twitch. Este un instrument esențial pentru a viziona streamerii dvs. preferati fără a fi întrerupt de o reclamă. Apreciem în mod deosebit ușurința în utilizare și eficiența acestuia.

Cum să blochezi reclamele Twitch în 2024?

Pentru blocați reclamele twitch, e foarte simplu. Funcționarea de Ad-Block video pentru Twitch este foarte usor de inteles. Extensia se comportă ca a blocant de reclame clasic. Când îl instalați în browserul dvs. web, extensia va detecta automat reclamele pe Twitch.

Într-adevăr, chiar înainte de apariția unui anunț în timpul fluxului Twitch, extensia îl va bloca instantaneu. Cu toate acestea, rețineți că în timp ce anunțul este redat, calitatea fluxului poate oscila între 480p și 1080p înainte de a reveni automat la calitatea inițială.

Tot acest proces se face local. Video Ad-Block pentru Twitch nu utilizează niciun proxy sau VPN. În plus, nu trece prin niciun site terță parte.

Siguranța dumneavoastră este asigurată

După cum puteți vedea, securitatea datelor dumneavoastră este asigurată. Video Ad-Block pentru Twitch nu va distribui și nu va colecta niciuna dintre informațiile dvs. personale. Rețineți că aceasta este o extensie gratuită și open source.

După cum v-am spus mai sus, Video Ad-Block pentru Twitch există într-o versiune pentru Firefox și pentru Chrome. Pentru descărcați versiunea firefox, accesați pagina de extensii. The versiune pentru Chrome, între timp, este disponibil în Magazinul web Chrome.

Înainte de a utiliza Video Ad-Block For Twitch, trebuie să vă asigurați că nu aveți nicio altă extensie AdBlock Twitch instalată în browserul dvs. web. Dacă da, ar trebui să le eliminați pentru a evita orice conflicte. Pe de altă parte, această extensie funcționează foarte bine alături de uBlock Origin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *