Numai audio YouTube: o extensie pentru a asculta numai sunetul videoclipurilor YouTube

Numai audio YouTube

Numai audio YouTube este o extensie open-source disponibil pe browser Chrome. Acesta din urmă permite redați numai fluxul audio al videoclipurilor YouTube.

Într-adevăr, platforma de găzduire video YouTube nu oferă nicio opțiune de a reda numai piesa audio a videoclipurilor. O să-mi spui că oricum nu are interes. Gândește-te din nou, poate fi util în unele cazuri.

De exemplu, dacă utilizați adesea tethering de la telefon la computer, vă poate economisi date mobile valoroase și energia bateriei. Ca și cum ai avea un plan de internet prin satelit, probabil că ai un volum limitat de date. În aceste cazuri, o extensie precum Audio Only YouTube vă poate ajuta.

Numai audio YouTube

Odată instalată, extensia YouTube Numai audio este activată automat. Când redați un videoclip pe YouTube, numai fluxul audio este transferat și redat pe computer. Veți observa că încărcarea este mult mai rapidă și acest lucru este complet normal. Extensia face posibilă utilizarea mai puțină lățime de bandă și mai puțină energie dacă utilizați un computer portabil.

De asemenea, ori de câte ori redați un videoclip YouTube cu extensia activată, va apărea un mesaj în locul videoclipului. Un simplu clic pe pictograma extensiei va fi suficient pentru a o dezactiva.

Pentru utilizatorii Firefox, aveți o extensie similară numită YouTube-Audio.

Bucurați-vă!

TripMode: salvați datele mobile pentru tethering.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *