Refoorest: plantează copaci gratuit în timp ce navighezi pe web

Refoorest plantează copaci gratuit în timp ce navighezi pe web

De câțiva ani, oamenii de știință ne atrag atenția asupra problemei încălzirii globale. Aceste avertismente și campanii de conștientizare dau treptat roade. Din ce în ce mai mulți dintre noi suntem discutați despre acțiunile pentru a ne proteja mediul. Printre aceste inițiative se numără și plantarea de copaci.

Daca vrei si tu acționează pentru mediu, acum vă oferim o extensie care vă permite participa la plantarea de copaci din întreaga lume. Cum functioneaza? Vă explicăm totul!

Cunoști Reforest?

Refoorest este o extensie gratuită care permite fiecărui utilizator de Internet plantați automat copaci gratuit. Cum? Sau Ce? Doar navigând pe internet ca de obicei și fără a fi nevoie măcar să schimbi motorul de căutare.

Refoorest își propune să planteze 1.200 de miliarde de copaci până în 2030. Pentru a face acest lucru, extensia donează 80% din profiturile sale plantării de copaci și dezvoltării proiectelor de reîmpădurire. În timp ce restul de 20% este folosit pentru a compensa pe deplin emisiile de carbon generate de extindere.

Pentru a finanța plantarea arborilor, Refoorest se bazează pe organizația internațională non-profit Eden Reforestation Projects. Această organizație lucrează în țările în curs de dezvoltare pentru a reconstruiți peisajele naturale distruse de defrișări.

Până acum, șantierul a reușit să planteze peste 90.000 de copaci și să finanțeze 700 de zile de muncă. Copacii sunt plantați în zone masiv defrișate, cum ar fi America Centrală, Haiti, Mozambic, Kenya, Nepal, Indonezia și Madagascar.

Cum poti planta copaci cu aceasta extensie?

Reîmpădurire este o extensie de browser pe care poate fi instalată firefox, Chrome, Safari, Opera, margine sau curajos. De îndată ce această extensie este instalată în browserul dvs. obișnuit, o pictogramă de extensie va apărea în dreapta sus. De asemenea, veți primi o notificare că tocmai ați contribuit la plantarea unui copac.

Pentru a vă crește scorul plantat, tot ce trebuie să faceți este faceți clic pe site-urile partenere. Aceștia din urmă vor recompensa la rândul lor Refoorest pentru fiecare vizită sau achiziție făcută pe site-urile lor. Deci, chiar dacă prețul unui produs sau serviciu rămâne neschimbat pentru utilizatori, extensia va câștiga totuși un comision.

Așadar, instalarea extensiei Reforestest pe browser nu numai că vă va ajuta să luptați împotriva încălzirii globale, ci și să vă reduceți amprenta de carbon. Vei participa și la reîmpăduriri și vei face un gest ecologic pentru planetă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *