SoundFixer: crește volumul sunetului videoclipurilor YouTube

SoundFixer aumenta el volumen de los videos de YouTube

SoundFixer este o extensie gratuită disponibil pentru browser web firefox care permite amplifica sau reduce sunetul videoclipurilor YouTube.

Dacă răsfoiți în mod regulat platforma YouTube, cu siguranță ați dat peste videoclipuri al căror volum este prea mic sau prea mare. Pentru a remedia acest lucru, vă sugerez să descărcați extensia SoundFixer.

Deci, bineînțeles, știu că este posibil să reglați volumul sunetului folosind comenzile de volum integrate în player, opțiunile de volum ale sistemului de operare sau chiar opțiunile difuzoarelor sau căștilor pe care totuși, uneori acestea nu o fac. rezolva problema.

SoundFixer este o extensie care încearcă să rezolve aceste probleme pe YouTube și pe alte site-uri. Cu toate acestea, rețineți că pe unele site-uri web este posibil ca extensia să nu funcționeze, deoarece nu este permisă utilizarea API-ului Web Audio, care limitează funcționalitatea și interzice accesul la sursele audio pe mai multe domenii. Din fericire, nu este cazul pe YouTube.

SoundFixer

SoundFixer vă permite remediați problemele de sunet enervante de pe web (de exemplu, în videoclipurile de pe YouTube): sunet pe un canal, prea silențios chiar și la volum maxim, prea tare chiar și la volum minim.

Extensia adaugă o pictogramă la bara principală de instrumente Firefox cu care utilizatorii pot interacționa. Se afișează interfața glisoare pentru câștig și panoramă pe paginile în care este disponibilă redarea audio.

Folosiți glisoarele pentru a reduceți sau măriți volumul video sau modificați ieșirea difuzoarelor. Optiunea Câştig oferă un control mai fin al volumului; folosește-l pentru a crește prea mic volumul videoclipurilor chiar dacă ai setat volumul la maxim pe site sau scazi volumul dacă videoclipul este prea tare chiar dacă l-ai setat deja la cea mai mică valoare.

Modificările sunt aplicate atunci când eliberați butonul mouse-ului de pe glisor. Setările rămân până când reîncărcați pagina sau o părăsiți.

SoundFixer nu include alte opțiuni; Ar fi util, în opinia mea, dacă ar oferi opțiuni de a face modificările permanente sau de a include un buton de resetare pentru a le reseta la valorile implicite fără a fi nevoie să reîncărcați pagina. Deși ați putea muta glisorul la mijloc pentru a-l reseta la valorile implicite, adăugarea unui buton de resetare ar face procesul mai confortabil pentru utilizatorii extensiei.

Concluzie

Dacă întâmpinați în mod regulat probleme de sunet pe Internet, în special pe YouTube dar și pe alte site-uri, atunci SoundFixer vă poate fi util pentru că vă poate rezolva aceste probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *