Traduceți orice site web în Firefox cu această extensie

Traduceți orice site web în Firefox

Spre deosebire de Google Chrome sau Microsoft Edge, de exemplu, browserul web Firefox nu include funcții de traducere în mod implicit. Cu toate acestea, pentru a umple acest gol, există extensii gratuite care vă permit traduce orice pagină web în browser Firefox.

Astăzi, vă prezint extensia numită simplu Traduceți pagini web care permite traduce orice site web în timp real folosind Google sau Yandex (alegerea dvs.). Deci, dacă nu te simți confortabil cu limbile străine, această extensie ți-ar putea fi utilă.

Traduceți pagini web în Firefox

Datorită acestei extensii gratuite și sursa deschisa, nu va mai trebui să jonglați între două file pentru a traduce o pagină web. Traducerea se face direct pe pagina web în cauză.

Odată instalat, o nouă pictogramă va apărea în bara de adrese Firefox. De asemenea, vi se va solicita să configurați extensia: limba țintă (română, franceză, engleză, germană etc.), motor de traducere (Google sau Yandex) sau alegeți dacă doriți să afișați sau nu opțiunea de traducere în meniul contextual.

De asemenea, când dați clic pe pictograma extensiei, aveți mai multe opțiuni. Veți găsi un buton „Traduceți” care vă permite să traduceți pagina web în limba implicită, precum și diverse opțiuni: schimbați limba țintă, nu traduceți niciodată acest site sau deschideți în traducere în Google Translate.

Desigur, această extensie de traducere acceptă multe limbi, inclusiv română. Este capabil să detecteze automat limba paginilor web pe care le vizitați și vă oferă posibilitatea de a traduce paginile web manual sau automat.

Concluzie

Traduceți pagini web aduce în Firefox funcționalitate de traducere asemănătoare Google Chrome. Permite traducerea eficientă a oricărui site web în Firefox. Personal, nu am observat nimic anormal în timpul analizelor mele. Prin urmare, vă recomand să îl încercați fără ezitare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *