192.168.0.2

192.168.0.2

192.168.0.2 este o adresă IP privată care aparține clasei B a adreselor IP private. 192.168.0.2 este utilizat pentru a accesa interfața de administrare a routerelor de rețea. Este preconfigurat de producătorul routerului ca adresă IP implicită prin intermediul căreia puteți accesa interfața web de administrare a routerului, de exemplu 192.168.0.2 este adresa IP implicită a multor routere D-Link și NETGEAR. Interfața web de administrare a routerului este o pagină web importantă care conține toate setările esențiale atât ale routerului wireless, cât și ale rețelei wireless. Prin intermediul interfeței web a routerului, puteți schimba SSID-ul rețelei WiFi, schimba parola rețelei WiFi, modificați parola de administrator etc.

192.168.0.2 Autentificare

Conţinut

Cum să vă conectați la 192.168.0.2?

Pentru a vă conecta la interfața web de administrare a routerului dvs. prin 192.168.0.2, urmați acești pași de mai jos:

 1. Deschideți un browser web pe computer. (Google Chrome, Mozilla Firefox)
 2. Deschideți o filă goală nouă și în bara de adrese tip http://192.168.0.2/, și a lovit Introduce.
 3. Veți fi condus la pagina de autentificare a routerului dvs. web. Aici veți vedea câmpurile Nume utilizator și Parolă. Va trebui să introduceți numele de utilizator și parola pentru a continua.
 4. Puteți găsi numele de utilizator și parola implicite de conectare tipărite pe un autocolant pe cutia routerului sau pe partea / spatele routerului. Folosiți acel nume de utilizator și parola pentru a vă conecta.
 5. Veți fi conectat la interfața de administrare a routerului.

Accesarea acestei pagini web este ușoară și tot ce aveți nevoie este o conexiune între routerul dvs. web și computerul dvs. și adresa de gateway implicită. Vă puteți conecta computerul la router utilizând un cablu Ethernet sau pur și simplu conectați-vă la rețeaua WiFi. În ceea ce privește adresa de gateway implicită sau adresa IP implicită, atunci aceasta este adresa prin care puteți accesa interfața web de administrare a routerului și trebuie să aflați adresa IP exactă pentru routerul dvs., altfel, nu veți putea să accesați interfața web de administrare a routerului.

Cum se schimbă numele și parola rețelei WiFi prin 192.168.0.2?

După cum sa menționat mai devreme, unul dintre lucrurile pe care le puteți face după conectarea la interfața web a routerului este că puteți schimba numele de rețea WiFi (SSID) și parola implicite. Când cumpărați un nou router Wi-Fi, atât numele rețelei WiFi, cât și parola sunt preconfigurate și majoritatea oamenilor doresc să le schimbe pe ambele.

Schimbarea numelui și parolei rețelei este un lucru ușor de făcut după ce accesați interfața web a routerului și iată cum puteți face acest lucru:

Schimbați numele rețelei Wi-Fi (SSID):

 1. Conectați-vă la router folosind metoda menționată mai sus. Veți ateriza pe ecranul de pornire al interfeței web de administrare.
 2. Acum, căutați Fără fir secțiune.
 3. În secțiunea Wireless, căutați Numele rețelei Wi-Fi / SSID camp.
 4. Introduceți noul nume de rețea Wi-Fi în câmpul dat.
 5. Acum, faceți clic pe Salvați / aplicați pentru a salva modificările.
 6. Ruterul se va reporni acum. După repornire, numele rețelei Wi-Fi va fi schimbat.

Schimbați parola rețelei Wi-Fi:

 1. Conectați-vă la router folosind metoda menționată mai sus.
 2. Odată conectat, accesați Acasă > Wireless.
 3. Căutați secțiunea de criptare din rețeaua Wi-Fi principală. În Parolă / expresie de acces Wi-Fi , introduceți noua parolă Wi-Fi. (Asigurați-vă că ați setat o parolă puternică și că protocolul de criptare este setat la WPA2 / WPA3)
 4. După introducerea noii parole Wi-Fi, faceți clic pe Salvați / aplicați pentru a salva modificările.
 5. Acum vă puteți conecta la rețeaua Wi-Fi folosind noua parolă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *