192.168.1.3

192.168.1.3

192.168.1.3 este o adresă IP privată care este utilizată ca adresă de gateway implicită pentru a accesa panoul de administrare al routerului la http://192.168.1.3/. Panoul de administrare al routerului este o pagină web importantă care conține toate setările routerului. 192.168.1.3 este utilizat ca adresă IP implicită pentru routerele diferitelor mărci, cum ar fi NETGEAR, ZyXEL etc. Puteți schimba numele rețelei Wi-Fi, parola și altele și configurația atât a rețelei Wi-Fi cât și a routerului din panoul de administrare.

Cum să vă conectați la 192.168.1.3?

Urmați acești pași de mai jos pentru a vă conecta la panoul de administrare al routerului folosind 192.168.1.3:

 1. Deschideți un browser web la alegere pe computer.
 2. În bara URL a browserului, tastați http://192.168.1.3/și apăsați Introduce.
 3. Veți fi condus la pagina de conectare a routerului. Aici vi se va cere să introduceți numele de utilizator și parola de conectare pentru a continua.
 4. Puteți găsi numele de utilizator și parola implicite de conectare tipărite pe un autocolant în partea din spate / partea routerului sau în caseta în care routerul. De asemenea, puteți consulta ghidul manual al routerului sau puteți consulta lista noastră de parole implicite ale routerului.
 5. Introduceți numele de utilizator și parola de conectare și faceți clic pe Autentificare.
 6. Având în vedere că numele de utilizator și parola de conectare sunt corecte, veți fi conectat la panoul de administrare al routerului dvs. web.

Pentru a putea accesa panoul de administrare al panoului de administrare al routerului de pe computer, computerul dvs. trebuie să fie conectat la routerul dvs. web. După conectarea computerului la router, veți putea accesa panoul de administrare al routerului. Puteți conecta computerul la router în două moduri, fie conectând un capăt al cablului Ethernet la router și celălalt la computer sau conectându-vă direct la rețeaua Wi-Fi a routerului.

Asigurați-vă că tastați corect adresa IP, dacă introduceți 192.168.l.3 sau adresa URL cu https: // nu va funcționa. 192.168.l.3 conține o literă „L” în loc de numerică 1, astfel încât să introduceți ca adresă IP vă va duce la pagina cu rezultatele căutării Google.

Cum se schimbă numele rețelei Wi-Fi (SSID) și parola?

Puteți schimba cu ușurință numele și parola rețelei Wi-Fi prin panoul de administrare al routerului. Printre alte setări, aceste două sunt modificate și din panoul de administrare al routerului. Schimbarea atât a numelui de rețea, cât și a parolei este simplă și durează doar câteva momente.

Iată cum puteți schimba numele și parola rețelei Wi-Fi prin panoul de administrare:

 1. Conectați-vă la panoul de administrare al routerului folosind metoda menționată mai sus. Odată conectat, veți fi pe pagina principală a routerului.
 2. Acum, accesați secțiunea Wireless.
 3. Aici, caută Nume rețea Wi-Fi (SSID) și Parolă / expresie de acces Wi-Fi din rețeaua principală Wi-Fi.
 4. Introduceți noul nume și parola rețelei Wi-FI în câmpurile date.
 5. După introducerea noului SSID și a parolei, faceți clic pe Salvați / aplicați pentru a salva modificările.
 6. Ruterul se va reporni acum și, după repornire, numele rețelei Wi-Fi (SSID) și parola vor fi schimbate.
 7. Rețineți un lucru că, după schimbarea oricărui nume de rețea Wi-Fi sau parolă, va trebui să vă conectați din nou la rețeaua Wi-Fi de pe toate dispozitivele conectate anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *