192.168.178.1

192.168.178.1

192.168.178.1 este adresa IP implicită pentru routerele Fritz Box pentru a se conecta la pagina de interfață web la http://192.168.178.1. Această adresă IP este utilizată pentru a accesa interfața web a routerului care are toate setările routerului și ale rețelei WiFi, cum ar fi setările LAN, redirecționarea portului și setările WiFi.

Conţinut

Cum să vă conectați la 192.168.178.1?

Accesarea interfeței web a routerului este ușoară și iată cum vă puteți conecta la interfața web a routerului Fritz Box prin 192.168.178.1:

 1. Conectați-vă la router utilizând un cablu Ethernet sau conectându-vă la rețeaua Wi-Fi.
 2. Odată ce dispozitivul este conectat la router, deschideți un browser web pe computer.
 3. Deschideți o filă nouă și, în bara URL, tastați http://192.168.178.1 sau 192.168.178.1 și apăsați Introduce.
 4. Veți fi condus la pagina de autentificare a interfeței web a routerului. Aici va trebui să introduceți parola de conectare pentru a accesa interfața web a routerului. În mod implicit, numele de utilizator al majorității routerului este „admin”Și parola”admin„. Puteți găsi parola de conectare pe eticheta din spate a routerului.
 5. Introduceți datele de conectare și faceți clic pe Autentificare.
 6. Dacă datele de conectare sunt corecte, atunci veți fi conectat la interfața web a routerului și veți efectua modificările necesare la setări.

Notă: Asigurați-vă că tastați corect adresa IP nu 192.168.l78.1 care conține litera „l” în loc de „1 ″ numerică. Introducând 192.168.l78.1, care nu este o adresă IP adecvată, veți fi pur și simplu condus la o pagină cu rezultatele căutării Google sau la motorul de căutare implicit, așa cum ați stabilit de dvs.

Cum se schimbă rețeaua wireless SSID și parola?

Când configurați un nou router wireless, atunci rețeaua wireless SSID și parola sunt setate în mod implicit, în cazul în care SSID este de obicei numele mărcii cu modelul routerului și parola este o combinație aleatorie care este greu de memorat și de reținut. Deci, ceea ce puteți face este să schimbați SSID-ul wireless și parola și să le setați după cum doriți.

SSID-ul wireless și parola pot fi schimbate prin interfața web a routerului. Iată cum puteți face rețeaua wireless SSID și parola prin interfața web a routerului:

 1. Conectați-vă la interfața web a routerului prin 192.168.178.1 folosind metoda menționată mai sus.
 2. Odată conectat, faceți clic pe WLAN din coloana din stânga.
 3. Acum, selectați Rețeaua radio.
 4. În Numele rețelei radio wireless SSID , introduceți noul SSID pentru rețeaua dvs. wireless.
 5. Click pe aplica pentru a salva modificările.
 6. Pentru a schimba parola, selectați Securitate din coloana din stânga.
 7. În Parolă de rețea , introduceți noua parolă pentru rețeaua dvs. wireless.
 8. Acum, faceți clic pe aplica pentru a salva modificările.

Ai uitat parola?

Este recomandat și recomandat majorității utilizatorilor să schimbe parola de conectare pentru interfața web a routerului, deoarece această pagină conține toate setările și datele routerului și dacă cineva a accesat această pagină web fără autorizația dvs., atunci acesta va putea accesa și modificați setările atât ale routerului, cât și ale rețelei wireless.

Unii oameni după ce au schimbat parola de conectare pentru interfața web a routerului o uită și pierd accesul la interfața web și, prin urmare, nu pot face modificări la setările routerului și rețelei wireless.

Dacă v-ați găsit într-o astfel de situație, atunci trebuie să vă resetați routerul pentru a accesa din nou interfața web a routerului. Resetarea routerului readuce toate setările și revine la valorile implicite din fabrică, inclusiv orice parolă modificată. Dacă doriți să vă resetați din fabrică routerul, iată cum puteți face acest lucru:

 1. Localizați micul RESET butonul din spatele routerului.
 2. Luați un ac, agrafă sau orice alt obiect similar. Acum, țineți apăsat butonul de resetare timp de 10-15 secunde.
 3. După aceea eliberați butonul. Luminile LED vor clipi și routerul va reporni acum.
 4. După repornire, totul va reveni la valorile implicite din fabrică și vă puteți conecta folosind numele de utilizator și parola implicite la interfața web a routerului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *