192.168.29.1

192.168.29.1

192.168.29.1 este o adresă IP utilizată ca adresă de gateway implicită pentru a accesa interfața de administrare a routerelor și modemurilor la http://192.168.29.1/. Prin 192.168.29.1, puteți accesa panoul de administrare al routerului pentru a face modificări atât la setările routerului, cât și la rețeaua wireless.

192.168.29.1 Autentificare

Cum să vă conectați la 192.168.29.1?

Urmați acești pași de mai jos pentru a vă conecta la interfața web de administrare a routerului prin 192.168.29.1:

 1. Deschideți un browser web la alegere pe computerul conectat la router.
 2. În bara de adrese, tastați adresa gateway-ului implicit sau adresa IP implicită: http://192.168.29.1și apăsați Introduce.
 3. Veți ateriza pe ecranul de conectare al interfeței web a routerului. Aici vi se va cere să introduceți numele de utilizator și parola de conectare pentru a continua la pagina următoare.
 4. Numele de utilizator și parola implicite de conectare pentru fiecare router variază. Puteți găsi numele de utilizator și parola implicite de conectare tipărite pe o etichetă din spatele / partea routerului sau pe ghidul manual sau pe cutia routerului.
 5. Introduceți numele de utilizator și parola de conectare și faceți clic pe Autentificare.
 6. Având în vedere că datele de conectare sunt corecte, veți fi conectat la interfața web de administrare a routerului dvs. wireless. De aici, puteți gestiona setările fiecărei secțiuni.

Notite importante:

Pentru a vă putea conecta la interfața web de administrare a routerului, trebuie să vă asigurați două lucruri. Primul este că adresa IP implicită a routerului dvs. wireless este 192.168.29.1. Dacă este altul decât 192.168.29.1, atunci nu veți putea accesa interfața web de administrare a routerului prin această adresă IP, în schimb, va trebui să utilizați adresa IP implicită a routerului.

Al doilea este să vă asigurați că PC-ul dvs. este conectat la router atunci când încercați să accesați interfața web de administrare a routerului. Dacă computerul nu este conectat la router, atunci nu veți putea accesa această pagină web.

Cum se găsește adresa IP implicită a routerului?

Pentru a accesa interfața de administrare a routerului, trebuie să cunoașteți adresa IP implicită a routerului. Adresele IP implicite ale routerelor sunt preconfigurate și vă aterizează direct pe interfața de administrare a routerului. Orice adresă IP în afară de adresa IP implicită nu va face treaba pentru dvs. Adresa IP implicită a fiecărui router variază, atât pe modelul routerului, cât și pe producătorul routerului.

Găsirea adresei IP implicite este simplă și durează doar câteva momente. Iată cum puteți găsi adresa IP implicită a routerului la care sunteți conectat:

Ferestre:

 1. Deschide Prompt de comandă din meniul Start sau pur și simplu apăsând Victorie + R, tastare cmd în caseta de căutare și apăsând Introduce.
 2. Odată ce fereastra de comandă se deschide, tastați ipconfig.
 3. Promptul de comandă va executa comanda.
 4. Vor apărea diferite adrese IP. Puteți găsi adresa IP implicită a routerului lângă Gateway implicit.

macOS:

 1. Deschideți fereastra Terminal accesând Aplicații> Utilitare> Terminal sau prin căutare Terminal în căutarea Spotlight.
 2. Odată ce fereastra Terminal se deschide, tastați următoarea comandă: ipconfig getifaddr en0 și apăsați Introduce.
 3. Adresa IP implicită a routerului va apărea acum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *