192.168.31.1

192.168.31.1

192.168.31.1 este o adresă IP privată utilizată ca gateway implicit pentru conectarea la panoul de administrare al routerului la http://192.168.31.1/. Panoul de administrare al routerului este pagina principală de setări prin care utilizatorii pot configura setările atât ale routerului, cât și ale rețelei wireless.

192.168.31.1 Autentificare

Conţinut

Cum să vă conectați la 192.168.31.1?

Accesarea panoului de administrare a routerului este foarte ușoară. Tot ce trebuie să faceți este să aflați adresa de gateway implicită a routerului și să vă asigurați că PC-ul dvs. este conectat la router. Odată ce computerul dvs. este conectat la router, puteți urma acești pași de mai jos pentru a vă conecta la panoul de administrare al routerului prin 192.168.31.1:

 1. Deschideți un browser web la alegere.
 2. Deschideți o filă web nouă. În bara URL, tastați 192.168.31.1 sau http://192.168.31.1 și apăsați Introduce.
 3. Veți fi direcționat către pagina de conectare a routerului. Aici vi se va cere să introduceți numele de utilizator și parola de conectare pentru a continua. Puteți găsi numele de utilizator și parola implicite tipărite pe un autocolant din spatele routerului.
 4. Tastați numele de utilizator și parola de conectare în câmpurile date și apăsați Introduce.
 5. Având în vedere că numele de utilizator și parola sunt corecte, veți fi conectat la panoul de administrare al routerului. De aici, puteți face toate modificările necesare la setările atât ale rețelei Wi-Fi, cât și ale routerului.

Cum se schimbă rețeaua Wi-Fi SSID și parola?

După cum s-a menționat mai sus, unul dintre lucrurile pe care le puteți face după ce v-ați conectat la panoul de administrare al routerului este că puteți schimba parola nu numai a paginii de autentificare a administratorului, ci și parola rețelei Wi-Fi împreună cu SSID . Aici vom discuta despre modul în care puteți schimba cu ușurință SSID-ul și parola rețelei Wi-Fi din panoul de administrare al routerului.

Procesul este simplu, ușor și durează de obicei câteva minute. Iată cum puteți schimba atât SSID-ul WiFi, cât și parola:

Schimbați SSID-ul Wi-Fi

 1. Conectați-vă la panoul de administrare al routerului folosind metoda menționată mai sus.
 2. După conectare, veți fi pe pagina principală a panoului de administrare. Acum, du-te la Fără fir secțiune.
 3. Căutați o zicală de câmp Nume Wi-Fi sau SSID. Aici introduceți noul SSID în câmpul dat.
 4. Click pe Aplică / Salvează pentru a salva modificările.
 5. Routerul se va reporni acum și, după repornire, SSID-ul rețelei Wi-Fi ar fi fost modificat. Toate dispozitivele conectate anterior vor fi deconectate și va trebui să le reconectați.

Schimbați parola Wi-Fi

 1. Conectați-vă la panoul de administrare al routerului. Metoda este menționată mai sus.
 2. Odată conectat, veți fi pe pagina de pornire. De aici, mergi la Fără fir secțiune.
 3. Mergeți la Securitate secțiune.
 4. Setați protocolul de criptare ca WPA2.
 5. Acum, căutați Parolă Wi-Fi camp. Introduceți noua parolă Wi-Fi în câmpul dat.
 6. Click pe Aplică / Salvează pentru a salva modificările.
 7. Routerul se va reporni și, după repornire, parola Wi-Fi ar fi fost schimbată. Vă puteți conecta apoi la router folosind noua parolă Wi-Fi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *