Conectare router Arris

Conectare router Arris 1

Pagina de conectare a routerului Arris conține toate setările și configurațiile routerului și rețelei WiFi, cum ar fi schimbarea parolei WiFi, numele rețelei WiFi, crearea conturilor de utilizator invitat, filtrarea adreselor MAC pentru a împiedica conectarea dispozitivelor nedorite la rețeaua WiFi. Conectarea este un proces ușor și durează doar câteva minute.

Conţinut

Cum să vă conectați la Arris Router?

Primul lucru pe care trebuie să îl faceți pentru a accesa pagina de autentificare a routerului dvs. este să vă conectați computerul la routerul Arris. Vă puteți conecta computerul direct folosind un cablu Ethernet sau prin rețeaua WiFi. Odată ce ați făcut o conexiune între computerul dvs. și router și computerul dvs. este conectat la router, urmați acești pași pentru a vă conecta la router:

 1. Deschideți un browser web la alegere pe computer.
 2. Deschideți o filă goală nouă și, în bara de adrese, tastați adresa de gateway implicită a routerului dvs. Arris – http://192.168.0.1. Dacă 192.168.0.1 nu funcționează, atunci puteți încerca http://192.168.1.1 in schimb.
 3. Va apărea pagina de conectare a routerului Arris. Pentru a continua mai departe, va trebui să introduceți numele de utilizator și parola de conectare a administratorului. Puteți găsi numele de utilizator și parola implicite ale administratorului tipărite pe o etichetă din spatele routerului. Pentru majoritatea routerelor Arris, numele de utilizator și parola implicite ale administratorului sunt:
  • Nume de utilizator: admin
  • Parola: parola
 4. Tastați datele de conectare și faceți clic pe Aplicare.
 5. Acum veți fi conectat la routerul dvs. Arris. De aici puteți gestiona setările de bază și avansate ale routerului.

Cum se schimbă SSR-ul routerului Arris WiFi?

Prin pagina de autentificare a routerului, puteți gestiona toate setările routerului și rețelei WiFi. De acolo, puteți schimba și SSID-ul rețelei WiFi. Toate routerele vin cu un SSID implicit pe care nimeni nu-l place cu adevărat și dacă doriți să schimbați SSID-ul rețelei dvs. WiFi Arris, puteți urma acești pași de mai jos:

 1. Mai întâi, conectați-vă la router prin 192.168.0.1. Metoda este menționată mai sus, urmați metoda respectivă pentru a vă conecta.
 2. Odată conectat, accesați Fără fir > Configurare de bază.
 3. În Nume rețea fără fir (SSID) , ștergeți SSID-ul anterior și introduceți noul SSID pentru rețeaua WiFi Arris.
 4. Click pe aplica pentru a salva setările. După aceasta, routerul dvs. va reporni, SSID-ul rețelei WiFi ar fi schimbat și toate dispozitivele conectate anterior vor fi deconectate de la rețea.

Cum se schimbă parola WiFi a routerului Arris?

Rețeaua WiFi implicită a oricărui router vine cu parola WiFi deja setată și această parolă este o combinație aleatorie de litere și cifre greu de reținut și, de asemenea, relativ slabă, prin urmare, ar trebui să setați o parolă puternică și sigură pentru rețeaua dvs. WiFi . Iată cum puteți schimba parola WiFi pentru routerele Arris:

 1. Conectați-vă la pagina routerului Arris folosind metoda menționată mai sus.
 2. Acum, du-te la Wireless> Configurare de bază.
 3. Sub Setări de securitate , introduceți noua parolă WiFi în Cheie pre-partajată camp.
 4. Click pe aplica pentru a salva setările. Acum vă puteți alătura rețelei WiFi folosind noua parolă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *