Conectare Asus Router

Conectare Asus Router

Routerul ASUS utilizează o interfață bazată pe web care permite administratorului de rețea să se conecteze și să configureze diferite setări ale routerului la http://router.asus.com sau 192.168.1.1.

Conţinut

Cum să vă conectați la Asus Router?

Iată cum vă puteți conecta cu ușurință la pagina de setări a routerului ASUS:

 1. Porniți routerul ASUS și conectați computerul la router fie fără fir prin rețeaua WiFi sau fizic folosind un cablu Ethernet. Conexiunea la Internet nu este doar pentru a putea accesa pagina Setări.
 2. Odată ce computerul este conectat la router, deschideți un browser web la alegere.
 3. Deschideți o filă nouă și, în bara de adrese, tastați adresa IP implicită a routerului. Pentru majoritatea routerelor ASUS este 192.168.1.1. Dacă nu cunoașteți adresa IP implicită, atunci puteți tasta http://router.asus.com și apăsați Enter.
 4. Va apărea pagina ASUS Router Login, care vă solicită să vă conectați la contul router ASUS. Dacă nu ați modificat anterior acreditările de conectare la routerul ASUS, vă puteți conecta folosind numele de utilizator și parola implicite, care sunt admin / admin.
 5. Introduceți numele de utilizator și parola de conectare și faceți clic pe Conectare.
 6. Acum veți fi conectat la pagina de setări a routerului ASUS. De aici, puteți modifica setările routerului dvs. după cum doriți.

Cum se schimbă SSID-ul ASUS WiFi?

Dacă doriți să schimbați SSID-ul sau numele rețelei dvs. WiFi ASUS, puteți face acest lucru din pagina de setări a routerului ASUS. Iată cum o puteți face:

 1. Mai întâi, conectați-vă la pagina ASUS Router Settings. Metoda este menționată mai sus.
 2. Acum că vă aflați în pagina ASUS Router Settings, faceți clic pe Fără fir din coloana din stânga de sub Setari avansate secțiune.
 3. Aici veți găsi un câmp Nume rețea (SSID) cu SSID-ul actual al rețelei WiFi ASUS. Introduceți noul dvs. SSID ASUS WiFi în câmpul dat.
 4. Derulați în jos și faceți clic pe aplica pentru a salva setările.
 5. Ruterul se va reporni acum și după ce pornește, SSID-ul rețelei WiFi ASUS va fi schimbat.

Cum se schimbă parola ASUS WiFi?

Puteți schimba parola ASUS WiFi la fel ca SSID-ul din pagina de setări a routerului ASUS. Iată cum puteți schimba parola ASUS WiFi:

 1. Conectați-vă la pagina ASUS Router Settings folosind metoda menționată mai sus.
 2. Odată conectat, faceți clic pe Fără fir din coloana din stânga sub Setari avansate secțiune.
 3. Asigurați-vă că lângă metoda de autentificare WPA2-Personal ” este selectat.
 4. Acum, lângă WPA pre-partajat Tasta, introduceți noua parolă WiFi, 8-63 de caractere formate din alfabete, numere și caractere speciale.
 5. După ce ați introdus noua parolă WiFi, faceți clic pe aplica pentru a salva modificările.
 6. După aceasta, routerul se va reporni și parola ASUS WiFi ar fi fost schimbată. Conectați-vă la rețeaua WiFi folosind noua parolă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *