Conectare router Huawei

Conectare router Huawei

Dacă dețineți un router Huawei, atunci trebuie să știți cum vă puteți conecta la router și să accesați setările necesare. Conectându-vă la Huawei Router, veți avea acces la panoul de administrare al routerului care deține toate setările routerului și rețelei WiFi. Este singurul loc în care veți putea schimba fiecare setare a routerului dvs. Huawei.

Conţinut

Cum să vă conectați la Huawei Router?

Primul lucru necesar pentru conectare este o conexiune între computerul dvs. și Huawei Router. Puteți face acest lucru fie conectându-vă la rețeaua WiFi a routerului Huawei, fie utilizând un cablu Ethernet. După conectarea computerului la routerul Huawei, urmați acești pași conectați-vă la pagina de gestionare web a routerului dvs. Huawei:

 1. Deschideți un browser web și, în bara de adrese, tastați adresa IP implicită a routerului: http://192.168.3.1/ și apăsați Introduce.
  Notă:
  În cazul în care adresa IP de mai sus nu funcționează, încercați să deschideți: http://192.168.1.1/
 2. Veți fi condus la o pagină de conectare și va trebui să introduceți numele de utilizator și parola de conectare pentru a continua. Pentru majoritatea modelelor de router Huawei, numele de utilizator și parola implicite de conectare sunt:
 3. Introduceți aceste acreditări de conectare și faceți clic pe Autentificare. (Dacă aceste acreditări de conectare nu funcționează, verificați lista noastră de adrese IP și parole implicite ale routerului)
 4. Acum veți fi conectat la panoul de administrare Huawei Router.

Ați uitat autentificarea Nume utilizator / Parolă?

Numele de utilizator și parola implicite de conectare pot fi utilizate pentru a accesa panoul de administrare al routerului și odată ce vă aflați în panoul de administrare, puteți schimba aceste acreditări și le puteți seta după cum doriți. Cu toate acestea, unele persoane, după ce au schimbat numele de utilizator / parola de conectare, o uită și nu mai pot accesa panoul de administrare și setările routerului, deoarece necesită numele de utilizator și parola de conectare pentru a continua.

Dacă v-ați găsit într-o astfel de situație, atunci există o soluție simplă la aceasta și aceea este să efectuați o resetare din fabrică pe router. Efectuarea unei resetări din fabrică readuce toate setările la valorile implicite din fabrică, inclusiv orice nume de utilizator / parolă modificat. Iată cum puteți reseta din fabrică routerul Huawei:

 1. Localizați micul RESET butonul din spatele routerului.
 2. Cu routerul pornit, luați o agrafă sau un pin și țineți apăsat butonul RESET buton pentru aproximativ 5 secunde și după aceea dă drumul.
 3. Luminile LED vor clipi și se vor stinge, iar routerul va reporni.
 4. Odată ce routerul repornește, totul va fi readus la valorile implicite din fabrică.

Nu puteți accesa pagina de conectare a routerului?

Dacă nu puteți accesa pagina de conectare a routerului, iată câteva motive pentru care este așa:

 • Este posibil să nu fiți conectat la routerul Huawei. Asigurați-vă că sunteți conectat la routerul Huawei fie printr-un cablu Ethernet, fie prin rețeaua WiFi.
 • Nu introduceți adresa IP corectă. Asigurați-vă că tastați adresa IP corectă în bara de adrese.
 • Adresa de gateway implicită a routerului dvs. poate fi alta decât 192.168.3.1 sau 192.168.1.1. Aflați adresa de gateway implicită pentru router și încercați-o în loc de 192.168.1.1.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *