MyFritz

MyFritz

MyFritz.net este adresa web implicită care este utilizată pentru conectarea la interfața web de administrare a routerelor Fritz Box de la http://myfritz.net. Prin intermediul interfeței web de administrare a routerului, puteți gestiona diferite setări, cum ar fi schimbarea parolei de administrator a routerului, schimbarea numelui rețelei WiFi (SSID) și a parolei, redirecționarea porturilor, setările proxy etc.

Conţinut

Cum să vă conectați la MyFritz.net?

Înainte de a putea accesa fișierul Panoul de interfață de administrare web MyFritz.net pe care trebuie să-l power pe router. După ce a pornit, trebuie să vă conectați computerul la router. Acest lucru se poate face fie printr-un cablu LAN, fie prin conectarea prin rețeaua WiFI.

Iată cum vă puteți conecta la interfața web a routerului MyFritz.net:

 1. Deschideți un browser web pe computer, cum ar fi Google Chrome sau Mozilla Firefox.
 2. În bara de adrese, deschideți http://www.myfritz.net sau www.myfritz.net și apăsați Introduce.
 3. Veți fi condus la pagina de autentificare pentru interfața web Fritz Box Router și vi se va cere să introduceți parola de administrator. Puteți găsi Parola de administrator pe o etichetă tipărită pe spatele routerului.
 4. Introduceți parola de administrator și faceți clic pe Autentificare.
 5. Acum veți fi conectat la interfața web a routerului Fritz Box și veți efectua modificările setărilor de acolo.

Schimbați SSID-ul / parola WiFi prin MyFritz.net

După cum sa menționat, prin intermediul interfeței web a routerului, puteți schimba diferite setări nu numai pentru router, ci și pentru rețeaua WiFi și aceasta include și SSID-ul și parola rețelei WiFi. Dacă doriți să schimbați SSID-ul sau parola rețelei WiFi, iată cum puteți face acest lucru:

Schimbați SSID-ul WiFi:

 1. Conectați-vă la interfața web Fritz Router. Metoda este menționată mai sus.
 2. După ce te-ai conectat, mergi la WLAN> Rețea radio din coloana din stânga.
 3. În Numele Rețea radio fără fir , introduceți noul SSID.
 4. Acum, faceți clic pe aplica pentru a salva modificările.

Schimbați parola WiFi:

 1. Conectați-vă la interfața web Fritz Router. Metoda este menționată mai sus.
 2. După ce te-ai conectat, mergi la WLAN > Securitate din coloana din stânga.
 3. În Parolă de rețea , introduceți noua parolă.
 4. Acum, faceți clic pe aplica pentru a salva modificările.

După ce faceți clic pe Aplicare, routerul se va reporni și după aceea, SSID / Parola rețelei WiFi va fi schimbată.

Ai uitat parola?

Pentru routerele Fritz Box, parola de administrator utilizată pentru a accesa interfața web a routerului este tipărită pe o etichetă din spatele routerului. Este o combinație aleatorie de majuscule, minuscule alfabete și numere greu de memorat. Majoritatea oamenilor schimbă parola de administrator, deoarece cea implicită este greu de memorat și se recomandă, de asemenea, ca utilizatorii să schimbe parola de conectare sau de administrator la interfața web a routerului, deoarece această pagină conține toate setările și optimizările routerului.

Oamenii după ce schimbă parola de administrator, uită de aceasta și nu se pot conecta la interfața web a routerului și sunt blocați. Nu pot modifica setările routerului sau ale rețelei WiFi. Dacă se întâmplă să fiți într-o astfel de situație în care ați uitat parola de conectare, atunci există o modalitate simplă și ușoară de a ieși din ea și anume să efectuați o resetare din fabrică.

Când resetați din fabrică sau pur și simplu resetați routerul, toate setările routerului sunt readuse la valorile implicite din fabrică, la fel ca atunci când l-ați cumpărat. De asemenea, va reseta parola de administrator sau de autentificare la valorile implicite din fabrică și vă puteți conecta din nou folosind parola implicită.

Iată cum vă resetați din fabrică routerul Fritz Box:

 1. Localizați RESET butonul din spatele routerului.
 2. Luați o agrafă sau o scobitoare sau orice obiect similar care poate fi folosit pentru a apăsa butonul. Acum, cu ajutorul unei agrafe sau a oricărui alt obiect, țineți apăsat butonul RESET pentru 10-15 secunde.
 3. Luminile LED vor clipi și se vor stinge. Ruterul se va reporni acum.
 4. După repornire, totul va fi resetat la valorile implicite din fabrică, inclusiv parola de administrator, parola WiFi, WiFi SSID.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *