Conectare router NETGEAR

Conectare router NETGEAR

Pagina de conectare a routerului NETGEAR vă permite să gestionați setările routerului și rețeaua wireless la http://routerlogin.net/. Puteți personaliza totul despre router și rețeaua WiFi fără fir a routerului, dacă știți cum să vă conectați la router. Conectarea este un proces ușor și nu necesită mult timp și nici nu implică vreo tehnicitate sau nimic. Dacă doriți să vă conectați la routerul NETGEAR, atunci puteți face acest lucru în două moduri.

Routerlogin.net Autentificare

192.168.1.1 Autentificare

Conţinut

Conectați-vă utilizând un browser web

Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă asigurați că PC-ul dvs. este conectat la routerul NETGEAR. Vă puteți conecta fie prin rețeaua WiFi, fie utilizând un cablu Ethernet. Odată ce computerul este conectat la router, puteți urma acești pași simpli pentru a vă conecta la routerul NETGEAR:

 1. Pe computerul dvs., deschideți un browser web la alegere și în bara de adrese, tastați adresa de gateway implicită a routerului NETGEAR, adică 192.168.1.1. De asemenea, puteți tasta www.routerlogin.net în loc de adresa IP implicită.
 2. Va apărea fereastra de conectare a routerului. Va trebui să introduceți numele de utilizator și parola administratorului routerului pentru a continua. Dacă nu ați modificat acreditările de administrator, vă puteți conecta folosind acreditările implicite care sunt;
  • Nume de utilizator: admin
  • Parola: parola
 3. Utilizați aceste acreditări pentru a vă conecta. Acum, v-ați conectat cu succes la routerul dvs. NETGEAR.

Conectați-vă folosind aplicația Nighthawk

Dacă vi se pare că metoda menționată mai sus este puțin prea dificilă, atunci vă puteți conecta la routerul NETGEAR folosind doar aplicația Nighthawk Iată cum vă puteți conecta folosind aplicația Nighthawk:

 1. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să descărcați și să instalați fișierul Nighthawk de pe dispozitivul mobil. Este disponibil atât pe Google Play Store, cât și pe Apple App Store.
 2. Odată ce aplicația este instalată, deschideți-o. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. mobil este conectat la rețeaua WiFi a routerului NETGEAR.
 3. După ce deschideți aplicația, conectați-vă la router folosind numele de utilizator și parola de administrator NETGEAR.
 4. Având în vedere că numele de utilizator și parola sunt corecte, veți putea gestiona setările routerului dvs. de pe dispozitivul mobil.

Cum îmi pot recupera parola de administrator NETGEAR?

Dacă ați uitat parola de administrator NETGEAR, atunci utilizând funcția de recuperare a parolei, vă puteți recupera parola de administrator. Iată cum o puteți face:

 1. Conectați computerul la rețeaua WiFi NETGEAR.
 2. Deschideți un browser web și în tipul barei URL, www.routerlogin.net sau www.routerlogin.com.
 3. Va apărea o pagină de autentificare.
 4. Click pe Anulare și veți fi redirecționat către Recuperare parolă router pagină.
 5. Va trebui să introduceți numărul de serie al routerului. Îl puteți găsi tipărit pe o etichetă din spate sau de sub router.
 6. Introduceți numărul de serie al routerului și faceți clic pe Continua.
 7. Va trebui acum răspunde la întrebările de securitate. Dacă nu puteți răspunde la întrebările de securitate, va trebui să vă resetați din fabrică routerul.
 8. După ce ați răspuns corect la întrebările de securitate, parola de administrator va fi afișată pe ecran.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *