Conectare la Routerul Spectrum

Conectare la Routerul Spectrum

Pagina de conectare a routerului Spectrum conține toate setările și configurația atât a routerului, cât și a rețelei WiFi. Nu numai că vă puteți configura rețeaua WiFi de acolo, dar puteți gestiona și setările avansate ale routerului. Ar trebui să știți cum să vă conectați la pagina de setări a routerului pentru a configura setările în funcție de dvs.

192.168.0.1 Autentificare

Cum să vă conectați la Spectrum Router?

Conectarea este ușoară și tot ce aveți nevoie este să vă conectați computerul la routerul Spectrum. Vă puteți conecta utilizând un cablu LAN / Ethernet sau utilizând rețeaua WiFi. Acum că PC-ul dvs. este conectat la router, urmați acești pași pentru a vă conecta:

 1. Deschideți un browser web pe computer și deschideți o filă nouă.
 2. Tastați adresa de gateway implicită pentru routerul Spectrum: http://192.168.0.1 și a lovit Introduce.
 3. Veți fi condus la pagina de conectare la Spectrum Router și va trebui să introduceți numele de utilizator și parola administratorului pentru a continua. Puteți găsi numele de utilizator și parola implicite ale administratorului imprimate pe o etichetă din partea laterală sau din spatele routerului. Numele de utilizator și parola implicite pentru Spectrum Routers sunt:
  • Nume de utilizator: admin
  • Parola: parola
 4. Introduceți numele de utilizator și parola administratorului și autentificați-vă.
 5. Veți fi conectat cu succes la pagina de conectare Spectrum Router. Puteți accesa setările routerului și puteți gestiona rețeaua WiFi de aici.

Schimbați SSID-ul routerului și parola

Toate routerele vin cu SSID-ul WiFi și parola deja setate. Aceste valori sunt aleatorii și greu de reținut și vă pot expune și atacatorilor. Deci, este recomandat să modificați aceste valori și să le setați în funcție de dumneavoastră. Acest lucru se poate face prin pagina de conectare a routerului și iată cum puteți face acest lucru:

 1. Conectați-vă la pagina Spectrum Router folosind metoda de mai sus.
 2. Din pagina principală a Spectrum Router, faceți clic pe Avansat butonul din partea de sus a ferestrei.
 3. În secțiunea Conectivitate, veți vedea rețeaua WiFi. Dacă utilizați un router dual-band, veți vedea opțiunea atât la 2,4 GHz, cât și la 5 GHz. Selectați rețeaua WiFi curentă (2,4 GHz sau 5 GHz).
 4. Acum, faceți clic pe De bază filă.
 5. În Câmp SSID, introduceți o SSID nou pentru rețeaua WiFi Spectrum.
 6. Pentru a schimba parola WiFI, accesați Setări de securitate. În Câmpul Parolă WiFi, introduceți nouă parolă WiFi și confirmați-l tastând-o din nou.
 7. Acum, faceți clic pe aplica pentru a salva modificările. Routerul se va reporni și, după repornire, SSID / Parola rețelei WiFi ar fi modificată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *