Cum se mărește viteza internetului?

Cum se mareste viteza internetului

Internetul se transformă într-o nevoie de bază pentru toată lumea și, cu timpul, acest internet rapid se transformă în nevoi de bază. Internetul lent sau agitat este cel mai puțin din modul în care oricine și-ar dori accesul la internet și totuși toată lumea se confruntă din când în când cu internetul lent.

Este încă confuz pentru majoritatea utilizatorilor de ce este internetul lent și cum să crească viteza internetului. Există câteva lucruri posibile care pot fi făcute pentru a vă asigura că toate componentele hardware oferă performanțe optime. Pentru a obține cea mai bună viteză de internet pe care ISP-ul dvs. trebuie să o ofere, puteți încerca aceste lucruri posibile.

Încercați să schimbați routerul sau modemul

Sursa rețelei WiFi este ISP, dar hotspotul rămâne modemul sau routerul care poate degrada viteza internetului pentru dvs. Chiar și cu un plan de internet de mare viteză, vă puteți confrunta cu internet lent cu un router sau modem vechi care funcționează defectuos sau vechi.

Dacă trebuie să deconectați internetul fără niciun motiv, routerul dvs. poate fi sursa erorii. Încercați să schimbați routerul și ar trebui să fie bine dacă problema a fost routerul.

Verificați dacă există viruși și programe malware pe dispozitivul dvs.

Unii oameni știu puțin, dar virusul de pe dispozitivul dvs. poate provoca probleme majore de internet. Ei ocupă internetul consumându-l pe fundal, chiar știind-o. Suge internetul în timp ce degradează performanța.

Software-ul antivirus care rulează pe dispozitivul dvs.

În timp ce antivirusul vă păstrează dispozitivul în siguranță, uneori începe să consume date pe fundal scăzând viteza. Doar pentru a verifica dacă este responsabil opriți-l o dată, fără a lăsa niciun virus pe dispozitivul dvs. în timp ce faceți acest lucru. Faceți un test de viteză și porniți-l din nou.

Filtre

Filtrele sunt prezente pe o conexiune prin cablu printr-o linie telefonică și pentru rezultate mai bune aveți nevoie de un filtru bun care să ruleze prin conexiune.

Cabluri și cabluri

Verificați dacă toate cablurile și cablurile sunt perfect pe hardware-ul dvs. Orice cabluri libere de pe conexiune pot cauza probleme majore de conectivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *