Conectare MiWiFi

Conectare MiWiFi

MiWiFi.com este interfața web pentru routerele Xiaomi MiWiFi, unde puteți gestiona setările și configurațiile atât ale routerului, cât și ale rețelei WiFi.

Conţinut

Cum să vă conectați la MiWiFi?

Pentru a vă putea conecta la interfața web a routerului Xiaomi MiWiFi, computerul dvs. ar trebui să fie conectat la router. Vă puteți conecta computerul la router utilizând un cablu Ethernet conectând un capăt al cablului la router și celălalt capăt la computer sau vă puteți conecta la rețeaua WiFi a routerului, în orice mod, vă puteți conecta computerul către routerul Xiaomi MiWiFi. Odată ce s-a stabilit o conexiune între router și computer, puteți urma acești pași de mai jos pentru a vă conecta la interfața web a routerului MiWiFi:

 1. Deschideți un browser web pe computer, cum ar fi Google Chrome sau Firefox.
 2. În bara URL introduceți adresa de gateway implicită pentru routerele Mi WiFi: http://miwifi.com/ sau http://192.168.31.1.
 3. Veți fi condus la pagina de conectare a routerului MiWiFi. Va trebui să introduceți numele de utilizator și parola de conectare pentru a continua.
 4. Numele de utilizator și parola implicite pentru routerele Mi WiFi sunt:
  • Nume de utilizator: câmp gol
  • Parola: admin
 5. Introduceți numele de utilizator și parola de conectare și faceți clic pe Autentificare.
 6. Dacă datele de conectare sunt corecte, atunci veți fi conectat la interfața web a routerului Mi WiFi și veți putea gestiona toate setările routerului și rețelei WiFi de acolo.

Cum se schimbă parola WiFi și SSID?

 1. Conectați-vă la interfața MiWiFi urmând pașii menționați mai sus.
 2. Deschis „Setări”Din bara de sus și navigați la”Setări Wi-Fi„.
 3. În câmpul nume, introduceți numele rețelei WiFi.
 4. Alegeți Criptare ca Mixt (WPA / WPA2-personal).
 5. Introduceți noua parolă WiFi în câmpul de parolă.
 6. Clic Salvați pentru ca schimbările să se reflecte.

Cum se resetează din fabrică Xiaomi MiWiFi Router?

Dacă ați uitat parola pentru pagina de conectare a routerului MiWiFi sau ați deranjat setările routerului sau pur și simplu nu puteți accesa interfața web a routerului, atunci trebuie să vă resetați din fabrică routerul. Resetarea din fabrică a routerului înseamnă că resetați toate setările și configurațiile routerului și ale rețelei WiFi la valorile implicite din fabrică.

Deci, dacă ați uitat parola de conectare sau ați încurcat setările routerului, puteți reseta cu ușurință totul la fel cum era atunci când l-ați cumpărat, doar prin resetarea din fabrică. Resetarea din fabrică a unui router înseamnă că toate setările pe care le-ați modificat, inclusiv orice parolă de conectare modificată, parola WiFi și alte setări.

Iată cum puteți reseta din fabrică routerul Xiaomi MiWiFi:

 1. În primul rând, localizați micul buton Reset. Acesta este de obicei situat în partea din spate a routerului.
 2. După ce ați găsit butonul Resetare, luați un obiect ascuțit, cum ar fi un ac sau o agrafă. Acum, cu ajutorul acului, apăsați și țineți apăsat butonul Reset pentru 10-15 secunde.
 3. După 10-15 secunde, eliberați butonul. Luminile LED ale routerului vor clipi și routerul va reporni.
 4. După repornirea routerului, totul va fi readus la valorile implicite din fabrică, inclusiv orice parolă modificată. Apoi vă puteți conecta folosind parola implicită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *