Cum să vă resetați routerul?

Cum sa va resetati routerul

Resetarea routerului la valorile implicite din fabrică este necesară atunci când ați uitat parola routerului sau parola Wi-Fi și nu puteți accesa atât routerul, cât și rețeaua WiFi sau dacă ați deranjat setările routerului și acum internetul nu este lucru. În aceste cazuri sau în oricare altul similar, resetarea routerului devine vitală, deoarece prin resetare, totul este readus la valorile implicite din fabrică, inclusiv orice nume de utilizator / parole și setări modificate.

Iată ce se întâmplă când resetați routerul la valorile implicite din fabrică:

  1. Toate setările personalizate sunt șterse și totul este readus la valorile implicite din fabrică.
  2. Orice nume de utilizator și parolă ale routerului vor fi, de asemenea, resetate la valorile implicite din fabrică și, după resetare, puteți utiliza acele acreditări pentru a vă conecta.
  3. Toate setările WiFi personalizate, inclusiv SSID, parola și alte setări vor fi, de asemenea, șterse și vor fi utilizate valorile implicite din fabrică.

Cum să vă resetați routerul la valorile implicite din fabrică?

Iată cum puteți reseta routerul la valorile implicite din fabrică și reseta toate setările, inclusiv orice parolă modificată / uitată:

  1. Găsiți butonul Reset din partea din spate sau laterală a routerului.
  2. Luați un obiect ascuțit, cum ar fi un ac sau o agrafă și apăsați și țineți apăsat butonul Reset pentru 10-15 secunde.
  3. Așteptați ca luminile LED SYS de pe partea din față a routerului să clipească de câteva ori.
  4. Ruterul dvs. se va porni și totul va fi readus la valorile implicite din fabrică.

Asta este! Ați restaurat cu succes setările routerului la valorile implicite din fabrică. Acum puteți modifica setările sau puteți schimba orice parolă, dacă doriți. Puteți accesa atât Wi-Fi, cât și routerul folosind acreditările de autentificare implicite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *