Cum se configurează TP-Link Extender?

Cum se configureaza TP Link Extender

Dacă există o zonă în casă în care acoperirea wireless este slabă, atunci un range extender ar putea fi cea mai bună opțiune în loc să cumpere un router nou. Un extender de gamă nu este doar o alternativă solidă, ci și un cost mai redus la cumpărarea unui nou router. Cu ajutorul unui Range Range WiFi, puteți amplifica și crește cu ușurință puterea semnalului dvs. Wi-Fi, iar un range extender face acest lucru primind un semnal deja existent, amplificându-l și apoi transmitând semnalul amplificat.

Există diferite extensii de gamă disponibile, dar vom discuta despre extensiile de gamă TP-Link. TP-Link Range Extender face ceea ce promit și configurarea unui TP-Link Range Extender este simplă și iată cum puteți configura un TP-Link Range Extender: (Înainte de a începe, asigurați-vă că routerul este pornit, configurați și lucru.)

 1. Primul pas este să conectați Range Extender la sursa de alimentare și să așteptați ca acesta să o transforme. Asigurați-vă că Range Extender este aproape de router în timpul configurării. (Acest lucru poate dura câteva minute, deci, aveți răbdare)
 2. Odată ce Range Extender pornește și luminile devin solide, conectați computerul la rețeaua implicită a range extender-ului. Puteți găsi SSID implicit tipărit pe o etichetă din spatele routerului. De obicei se numește „TP-Link_Extender„.
 3. Accesați pagina de gestionare Range Extender: http://tplinkrepeater.net/. Puteți accesa această pagină numai dacă computerul dvs. este conectat la rețeaua implicită.
 4. Vi se va cere să creați o parolă de conectare pentru pagina de gestionare a routerului. Introduceți o parolă după preferință.
 5. Odată conectat, accesați Instalare rapida filă.
 6. Acum, găsiți SSID-ul Wi-Fi original, introduceți parola Wi-Fi și conectați Range Extender la rețeaua Wi-Fi a routerului. Dacă aveți un router dual-band, va trebui să îl faceți de două ori, o dată pentru banda de 2,4 GHz și cealaltă pentru banda de 5 GHz.
 7. Odată ce ați introdus parola rețelei gazdă, va trebui să „A confirma„.
 8. Vi se va cere acum să setați setările de rețea extinse, adică SSID și parolă de rețea extinse.
 9. Conectați-vă computerul la rețeaua Wi-Fi extinsă.
 10. Click pe „M-am conectat la rețeaua extinsă.” și apoi faceți clic pe Finalizarea.

Factorii cheie de știut atunci când vă mutați Range Extender:

După ce ați configurat TP-Link Range Extender, va trebui să vă mutați Range Extender. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când mutați gama extender:

 • Range Extender ar trebui să fie aproape de routerul dvs. pentru a obține un semnal puternic.
 • Range Extender ar trebui să fie plasat între router și zona care necesită servicii, adică acolo unde acoperirea este slabă.
 • Dacă indicatorul luminos este verde, atunci înseamnă că poziția Range Extender-ului este bună.
 • Dacă indicatorul luminos este roșu, atunci înseamnă că semnalele sunt slabe de la routerul original și va trebui să mutați Range Extender aproape de router.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *