myrouter.local

myrouter.local

myrouter.local este adresa web implicită care este utilizată pentru a vă conecta la pagina de configurare bazată pe web a routerelor Linksys la http: //myrouter.local. Accesarea acestei interfețe web este importantă atunci când trebuie să configurați diferite setări pentru routerele dvs., cum ar fi redirecționarea porturilor, configurarea rețelei wireless, securitatea rețelei wireless, setările LAN etc.

Conţinut

Cum să vă conectați la myrouter.local?

Iată cum puteți accesa interfața web a routerului Linksys a routerului prin myrouter.local:

 1. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să vă asigurați că routerul este pornit. După aceea, trebuie să stabiliți o conexiune între router și computer.
 2. Este recomandat să stabiliți o conexiune prin cablu între router și computer utilizând un cablu Ethernet. Dacă cablul Ethernet nu este disponibil, puteți stabili o conexiune fără fir conectându-vă la rețeaua WiFi a routerului.
 3. Odată ce a fost stabilită o conexiune între router și dispozitiv, deschideți un browser web pe computer / laptop.
 4. În bara de adrese a browserului, tastați http: //myrouter.local (adresa web implicită pentru interfața web) sau 192.168.1.1 (adresa IP implicită pentru interfața web) și apăsați Introduce.
 5. Va apărea o pagină de autentificare și va trebui să introduceți numele de utilizator și parola implicite pentru a continua. Numele de utilizator și parola implicite pentru routerele Linksys sunt:
  • Nume de utilizator: câmp gol
  • Parola: admin
 6. Dacă datele de conectare sunt corecte, atunci veți fi conectat cu succes la interfața web a routerului Linksys.

Cum se schimbă parola Linksys WiFi?

Iată cum puteți schimba parola implicită pentru orice router Linksys:

 1. Conectați-vă la interfața web la myrouter.local sau 192.168.1.1.
 2. Odată conectat, accesați Fără fir filă.
 3. Acum selectați Setări wireless.
 4. Introduceți noua parolă în Expresie de acces și reintroduceți-l în câmpul de mai jos pentru confirmare.
 5. Click pe Salvează setările.
 6. Parola routerului va fi modificată cu succes.

Notă: După schimbarea parolei, WiFi-ul se va deconecta automat de la toate dispozitivele conectate. Trebuie să reconectați conexiunea WiFi utilizând noua parolă.

Cum se schimbă parola paginii de configurare bazată pe web Linksys?

Pentru routerele Linksys, parola implicită de administrator pentru pagina de administrare web este „admin”. Pentru a vă asigura routerul în siguranță și pentru a împiedica accesul oricui la interfața web, este recomandat să modificați parola implicită de administrator.

Rețineți că această parolă nu este aceeași cu parola WiFi fără fir. Acesta este utilizat doar pentru a accesa interfața web a routerului odată ce sunteți conectat la router, spre deosebire de parola fără fir care este utilizată pentru a vă conecta la rețeaua wireless.

 1. Conectați-vă la interfața web a routerului folosind metoda de mai sus.
 2. Odată conectat, accesați Administrare filă.
 3. Din coloana din stânga, selectați Management.
 4. Acum, introduceți noua parolă în câmpul Router Password și reintroduceți-o în câmpul de mai jos pentru confirmare.
 5. Click pe Salvează setările.
 6. Acum, parola implicită a routerului va fi modificată și veți putea accesa interfața web numai folosind noua parolă.

Ai uitat parola routerului?

Dacă ați schimbat parola routerului Linksys și ați uitat-o, atunci nu veți putea accesa interfața web a routerului. Singurul mod prin care veți putea accesa din nou interfața web a routerului este prin resetarea parolei routerului și resetarea parolei routerului implică resetarea din fabrică a routerului.

Resetarea din fabrică a unui router readuce toate modificările și setările la valorile implicite din fabrică, inclusiv orice parolă modificată. Dacă ați schimbat parola de administrator implicită și ați uitat-o, atunci vă veți putea conecta la interfața web resetând din fabrică routerul și folosind parola implicită.

Iată cum puteți reseta din fabrică routerul:

 1. Căutați butonul RESET din spatele routerului. (Acest buton este de obicei mic și ascuns)
 2. Luați un ac, agrafă sau orice alt obiect similar și apăsați lung pe RESET butonul timp de 10-15 secunde. Asigurați-vă că routerul este pornit atunci când faceți acest lucru.
 3. După 10-15 secunde, dă drumul la buton. Luminile LED vor clipi și routerul va reporni.
 4. După repornire, totul va fi readus la valorile implicite din fabrică și vă puteți conecta din nou la interfața web folosind parola implicită a routerului, adică „Administrator”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *