Cum se repară zonele moarte WiFi?

Cum se repara zonele moarte WiFi

WiFi-ul la domiciliu și la birou etc. sunt bune, cu condiția să ofere o viteză bună a internetului. Toată lumea se confruntă cu acest loc în intervalul WiFi care nu are viteză bună, iar rețeaua este foarte lentă. Acestea sunt zonele moarte WiFi care obțin cel mai puțin din rețeaua WiFi a routerului care provoacă internetul agitat. Nu routerul cauzează aceste zone moarte și chiar și un router care funcționează perfect poate avea zone moarte. Acestea se datorează unor obstacole, cum ar fi pereții și dispozitivele de acasă pe care le avem.

Aceste zone moarte sunt enervante, dar există lucruri care pot remedia aceste zone sau cel puțin vă pot ajuta să le aduceți la o stare bună. Pentru a găsi aceste zone moarte puteți folosi aplicații precum analizorul WiFi care vă permit să aveți informațiile corecte despre puterea WiFi. Mergeți în jur și vedeți unde este puterea cea mai slabă, deoarece aceasta este acea zonă moartă.

Mutați locația routerului

Poziția routerelor plasează un rol important în rețeaua WiFi, deoarece un router plasat în locul dens la un colț va avea o rețea slabă în multe puncte. Un router plasat în mijlocul casei va acoperi majoritatea locurilor, iar puterea va fi la fel de disponibilă. Dacă routerul dvs. nu funcționează bine și are prea multe zone moarte, încercați să îl mutați în altă parte. Asigurați-vă că nu este înconjurat de prea mulți pereți și obiecte care pot interfera cu rețeaua.

Păstrați firmware-ul routerului actualizat.

Un router învechit este în mare parte un router agitat care nu reușește să ofere cele mai bune planuri. Chiar și cu un abonament costisitor la plan, este posibil să nu reușiți să obțineți o experiență bună pe internet cu un router învechit. Actualizați firmware-ul din când în când pentru a vă asigura că oferă cele mai bune performanțe.

Folosiți WiFi Booster

Amplificatorul WiFi sau extenderul de semnal este un hardware care vă permite să măriți gama WiFi. Menținerea acestora în raza de acțiune a routerelor la locul potrivit poate crește aria de acoperire cu până la dublu față de raza de acțiune sau routerul în sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *